На Вінниччині готуються до запуску виробництва лавандової олії

Вінницький фермер вирішив зайнятися випуском лавандової олії. Вже декілька років у нього був власний бізнес по вирощуванні лаванди. Підприємець виконує безпосередню роль у організації такого виробництва.

Йдеться про підприємця  з Тульчинського району Станіслава Розсохи. Наразі відомо, що потужностей очолюваного ним кооперативу у селі Заозерне достатньо для виробництва олії, а необхідне вітчизняне технологічне обладнання вже закуплено.

Зі слів фермера, з одного гектара рослин можна отримати 70—90 літрів олії. Для того щоб налагодити збут лавандової олії, фахівці мають отримати цілу низку дозвільних документів. Проте, враховуючи попит на цю продукцію у харчовій, фармацевтичній і парфумерній промисловості, підприємець намагатиметься максимально швидко завершити усі необхідні процедури та запустити виробництво.

Джерело