Вінницький фермер виготовляє делікатес з гострого та солодкого перцю

Поки триває карантин у всіх з’явилося більше вільного часу ніж зазвичай. Чимало вінничан приділили цей час для удосконалення своїх кулінарних вмінь. Яких тільки рецептів не знайдеш в Інтернеті, від традиційних до дивовижних кулінарних новинок. Останні в більшості не є звичними для українців.

Олег Міхеєв – фермер з Вінниччини, представив свою кулінарну новинку — «Мармелад із перцю». Чоловік почав займатися крафтовою кулінарією нещодавно.

Влітку 2014 він переїхав з Горлівки до Вінниччини, де він та його родина купили будинок з невеличкою ділянкою, де він і вирощує свій урожай з якого потім готує сенсаційні кулінарні шедеври.

Чоловік розповів, що надзвичайно любить цю справу, відчуває себе винахідником. Останнім його успішним «винаходом» став унікальний мармелад із перцю. Як зазначив фермер, для нього необхідно виварювати солодкий та гострий перець водночас. Після приготування він чудово підійде і як джем на бутерброд з маслом, і як пікантний кисло-солодкий соус до м’яса чи риби.

Хоча й страва стала дуже популярною, але фермер не планує масового виробництва через короткий термін придатності страви.  

Джерело